Boknings-meny

1. Hudvårdsklass 4-8 personer.
Lär dig hur du tar hand om ditt ansikte på bästa sätt. Prova våra bestsellers, ex TimeWise AgeMinimize, Skinvigorate Sonic cleansing brush, Satin Hands, Satin Lips och foundation. Denna klass kan anpassas för MÄN också.

2. Spaklass 4-8 personer.
Rengöring, ansiktsmask, ögonmask, Satin Body-produkter, Dofter och om så önskas - fotbad. Denna klass kan anpassas för MÄN också.

3. Serum och boosters 4-8 personer.
Individuellt anpassad djuprengöring. Information om vad våra serum och boosters ger för resultat på din hud. Prova det serum du är intresserad av och avslutningsvis en härlig fuktkräm. Foundation om så önskas.

4. Mogen hy 4-8 personer.
Härliga tips för att mjuka upp linjerna i ansiktet. Prova de reparerande TimeWise Repair produkterna, Satin Hands och Satin Lips samt foundation.

5. Makeupkonsultation 1-2 personer.
Prova ut makeupfärger som passar din hudton, dina ögon och dina läppar - lär dig skugga fram dina vackraste drag.

6. Makeup-teknik och trender i grupp 4-8 personer.
Prova vår makeupkollektion efter allnänna tips om makeup och vad som är trendigt just nu.

7. AW med vännerna - inget begränsat antal kompisar.
Supermodell lips - Satin Lips, vårdande primer, lär dig använda Lipliner, prova ut dina favoriter bland våra läppstift och glans mm. Populärt tema på möhippa och tjejkvällen.

Priser - gratis är gott

Välkomna till mig - hos mig kan du kostnadsfritt testa Mary Kays otroligt fina hudvård och makeup.
För att garantera att du ska få den uppmärksamhet som du förtjänar så kan du boka din egen stund hos mig där du får testa produkter i lugn och ro. Du kan välja att komma till mig, eller om du hellre vill så kommer jag gärna till dig - min verksamhet är ambulerande.

Jag har ingen salong med öppettider eller en butik dit du kan komma och handla - MEN:

Du kan alltid boka din stund genom att kontakta mig genom ett sms, meddelande via facebook eller via formuläret på kontaktsidan så kommer vi fram till en bra tid för vår träff.

Jag tar emot/besöker både när ni är flera och när du vill ha mig för dig själv.
En till två personer kallar jag för facial. När ni är flera så kallar jag det för en klass.

Ni kan boka mig för en möhippa eller kanske en tjejkväll, eller en kväll för bara er MÄN? Kom med förslag. Eller se på mina förlag här till vänster på min "boknings-meny"

För att komma till min webshop med mina Mary Kay-produkter följ länken:
www.lena.dirfors.rolen.marykay.se 

Jag vill återigen betona att inom Mary Kay arbetar vi utifrån den Gyllene regeln - om du redan har en bra kontakt med en av mina kollegor så ber jag dig kontakta henne för bokningar och ev köp av produkter.